3 Ocak 2013 Perşembe

Herbalife Antalya Telefon 0542 587 75 33

Herbalife kullananların yaptığı ortak hatalar
Herbalife ürünleri ilaç olmadığını artık Türkiye toplumu olarak biliyoruz. Hele, sihirli bir zayıflama ilacı olmadığı net bir şekilde anlaşılması gerektiğini düşünüyorum.
Herbalife kullananlar arasında herbalife ürünlerini zayıflama ilacı olarak algılayanlar, herbalife shake i yemekten önce veya yemek üstünü kullanmakta olduklarını görüyoruz. Bu yanlış bir uygulamadır. Eğer kilo aşağı kontrol yapacaksanız shake yi iki öğün  yemek yerine yemeniz gerekiyor.
Herbalife ürünleri içerinde protein ve diğer besleyici öğeler bulunmaktadır.  Yemek yerine yediğinizde sizi doyurur. Tok tutar. bu yapay bir doyma hissi değil gerçekten doyurur.
Hücresel beslenme yapan bu ürünler vücudun ihtiyacı olan vitaminleri vermektedir. Düşük kalorilidir. Bir öğünü 216 kalori olan herbalife shake tadı çok güzeldir. Türkiye de vanilya ve fındık tadı en çok tercih edilmektedir.
Herbalife tabletleri ilaca benzediği için bazen ilaç hissini verse de, kullandığınızda bitiksel bir gıda olduğunu görürsünüz. Kullanımı ve saklanması kolayı olması için tablet şekline getirtmiştir. Kesinlikle kimyasal bir içeriği yoktur ürünler doğaldır.
Saç beslenmesi içi kaliteli şampuanı ve saç kremi bulunmaktadır. Alovera bitkisinde yapılan şampuan kokusu  alovera  ve kavun karışık insanların en çok tercih ettiği kokudur.
Herbalife parfümü inanılmaz bir kokusu var. Özelikle erkeleri veya  bayanların tercih etmesinin sebebi içerindeki çeşitli bitki karışımın meydana getirdiği  çekici kokusundan kaynaklanmaktadır.  Sırf herbalife parfümü kullanan kişiler olduğunu görebilirisiniz.
Herbalife iş fırsatını değerlendirmek için herbalife iş paket bulunmaktadır. Herbalife iş paket içerinde üç adet temel ürün ve herbalife işini yapabilmek için bir adet herbalife başvuru formu bulunmaktadır.
Bir çok işlemi online yapabileceğiniz bir sistem sahibidir herbalife. Özelikle son dönemlerde online üyelik bu sistemi daha cazip kılmaktadır.
Herbalife gibi ileri görüşlü kurumsal bir yapı, sporcuları düşünmese olur mu? Elbette olmaz. Herbalife sporcular için çok özel ürünler geliştirmiştir. Bunların başında h3o ve liftof olmak üzere, niteworks ve omega 3 bulunmaktadır. Bu özle programı bir çok ünlü futbol takımı ve bir çok ünlü sporcu kullanmaktadır.
Herbalife kullananlar arasında tüm dünyanın tanıdığı sporcular ve ünlüler bulunmaktadır Leonel messi bunlardan bir tanesidir.
Gittiği her ülkede çok büyük olumlumu tepki alan herbalife en son Ermenistan be Bosna herekte açıldı.
Dünya çapında 88 ülkede açık olması herbalife ürünlerini tüm dünyada kullananları olduğu ve tercih edildiğini göstermektedir.
Ünlü siyasetçilerde herbalife ürünlerini kullananlar arasında olduğunu söylersem şaşamayın yoğun siyasi tempo içerisinde bulunan çok siyaset kaliteli herbalife ürünlerini takviye gıda olarak kullanarak gün boyunca dik durak enerjisini korumaktadır.
Dünyada 2,5 milyondan fazla herbalife distribütörü bulunmaktadır. Bunların kullanım için düşünülen cilt bakım ürünleri. Distribütörlükle  ilgisi olmayan halk tarafında çok büyük ilgi görmektedir. Dönem, dönem iç beslenme ürünleri kadar ilgi görmesi ürünlerin içerinde bulunan cildi besleyip temizleme formülden kaynaklanmaktadır. Herbalife distribütörlerini cildi temiz ve ışıl, ışıl olmasının sebebi bu kaliteli ürünleri kullanmalarında kaynaklanmaktadır.
Herbalife eğitimleri dünyanın bir çok eğitim kumrunda daha çok etkileyici ve öğreticidir. Eğelenerek öğrenme yöntemi belki ilk olarak herbalife keşif etmemiştir, ancak herbalife şirketi etkin olarak bu yöntemi kullanmaktadır. Herbalife eğitimleri Alkışlı müzikli ve toplu katılma şeklindedir. Yani bir, kişi anlattığını bir grup dinleme yerine tüm grup ortak olarak bir kişinin  liderliğinde orak bir eğitim ortamında eğitim almaktadır.
Eğitim bitiminde herkes kendinden bir şeyler görmesi  herkesi mutlu etmektedir.
Bu  herkesten  bir şeyler öğrenilebileceği ve herkesin üstün yetenekleri olduğunu  göstermektedir.
Yani her insanını diğer insanlardan farklı,üstün bir yönü vardır işte o insana bu yönünü herbalife eğitimlerinde  ortaya çıkmaktadır. Herbalife eğitimler, hem eğitici hemde eğlenceli eğitimlerdir. Bir defa giden bir daha gitmek ister.

Hörbilayf Antalya  0542 587 75 33

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder